|
Materiālu skaits kategorijā: 15 Parādīti materiāli: 11-15 |
Lappuses: « 1 2 |
Sastāvdaļas:
- Zemenes
- Cukurs (pēc vajadzības)
- Saldējums (pēc izvēles)
|
Sastāvdaļas:
- svaigas skābenes
- svaigu gurķi
- lociņus
- dilles
- kefīru
- skābu krējumu
- garšvielas
- paipalu oliņas
|
Sastāvdaļas:
- 5 garie gurķi
- 75ml saspiesti ķiploki
- 500ml vistas buljons (no kubiciņiem)
- 2l jogurts bez piedevām
- 500 ml sakapātas svaigas piparmētras
- 2 ēdamkarotes citrona sula
- Sāls un pipari pēc garšas
- 8 lieli redīsi, sakapāti
|
Sastāvdaļas:
- 1 salātu galviņa
- 1 nogatavojies bumbieris
- 1 ēdamkarote citrona sula
- 250g bekons (var izmantot krūtiņu)
- Uzlējumam
- 3 ēdamkarotes baltvīna etiķis
- 1 ēdamkarote franču sinepes
- 75ml olivu eļļa
- 250g rokefora siers
- Sāls un pipari pēc garšas
|
Pagatavošana:
Katlā ielej 7 litri piena un liek to uz lēnas uguns karsēties. Ja
sieru grib mīkstāku, pienam pievieno glāzi ar ūdeni. Vairākas dienas
iepriekš sagatavo biezpienu - ņem 10 l vājpiena vai pilnpiena un ļauj
tam sarūgt. |
|