Rabarberu kvass - ... Virtuvē - Rakstu katalogs - Līgo un Jāņi - latviešu dižsvētki
Sākums | Reģistrācija | Ieeja
Līgo & Jāņi
Reklāma
Sadaļas / Kategorijas
... Ticējumos [4]
... Tradīcijās [8]
... Kas tie tādi [5]
... Dainās [5]
... Virtuvē [10]
... Pantiņos [3]
... Rotaļās [4]
Viedoklis
Kā plānojat aizvadīt gada īsāko nakti?
Atbilžu kopskaits: 221
Partneri
Statistika
Meklēšana
Sākums » Raksti » ... Virtuvē

Rabarberu kvass

Sastāvdaļas:

  • 1,5 kg rabarberi
  • 4 litri ūdens
  • Cukurs pēc garšas, ne daudz
  • 1/2 tējkarote raugs

Pagatavošana:

Izvāra rabarberu kompotu, ne pārāk saldu, atdzesē līdz istabas temperatūrai, tad pieliek raugu. Kad parādās pirmās putiņas, nokāš, sapilda pudelēs, noslēdz ar korķiem tur vēsumā (ledusskapī). 2 dienas tas ir bezalkoholisks, atspirdzinošs dzēriens, bet pēc nedēļas tas ir viegls, putojošs alkoholisks dzēriens! Ja par skābu, var saldināt ar medu.



Avots: http://www.diena.lv/jani/index.php?doo=recepte&nr=16
Kategorija: ... Virtuvē | Pievienoja: FisherLV (23.03.2010)
Skatījumu skaits: 590 | Komentāri: 1 | Birkas: rabarberi, kvass, dzēriens | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1  
Well I guess I don't have to spend the weenked figuring this one out!

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]