Sākums | Reģistrācija | Ieeja
Līgo & Jāņi
Radio
Laika ziņas
Reklāma
Viedoklis
Kā plānojat aizvadīt gada īsāko nakti?
Atbilžu kopskaits: 229
Partneri
Statistika
Meklēšana
Sākums » 2010 » Jūnijs » 2 » “Labvēlīgais tips” ielūdz uz līgošanu Raiskumā
23:47
“Labvēlīgais tips” ielūdz uz līgošanu Raiskumā

Pēc trīs gadu pārtraukuma 23.jūnijā Raiskumā, Cēsu novadā atkal rganizēti vērienīgi Līgo svētki – šoreiz ielūdz "Labvēlīgais tips”, informēja organizatoru "L.Tips” pārstāve Inita Zīmele. Iepriekš šajā vietā Līgo svinēti kopā ar režisoru Jāni Streiču un maestro Raimondu Paulu.  

Šogad līgošana norisināsies pie trīs skatuvēm. Būs "Lielā skatuve”, kur namatēva lomu pildīs Fredis ar "Labvēlīgo Tipu”, "Aldara krogs”, kur saimniekos Ufo un skanēs pārsvarā šlāgermūzika, un kultūras nams "Četri Balti Krekli”, kur varēs izdejoties 100% latviešu mūzikas diskotēkas pavadījumā. Pasākumā uzstāsies virkne populāru estrādes ansambļu un mākslinieku:

"Labvēlīgais tips” kā pasākuma namatēvi, uz "Lielās skatuves” piedāvās divu stundu garu svētku koncertu – ar jaunumiem, pārsteigumiem, valšiem, polkām un maršiem, pavēstīja I.Zīmele. Uzstāsies arī populārais duets Ance Krauze un Normunds Rutulis, Andris Ērglis ar savu pavadošo grupu un grupa "Putnu balle”.

"Aldara krogā” uzstāsies grupa "Apvedceļš”, Gunārs Meijers, Žoržs Siksna ar grupu, kā arī Ufo grupa.

Raiskumā  pie Cēsīm 23. jūnijā līgošana sāksies pl. 20.00 un pasākuma programma ilgs līdz pat rītam. Bet, kā pierādījusi vēsture, līgošana telšu pilsētiņā turpinās arī Jāņu dienā un pat ilgāk, atgādināja I.Zīmele. Informāciju par apmešanas vietām Raiskuma apkārtnē meklējama www.pargauja.lv.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes” kasēs. To cena iepriekšpardošanā Ls 3, vēlāk – Ls 4, un pasākuma dienā - Ls 5. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas.


Skatījumu skaits: 1189 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]