Sākums | Reģistrācija | Ieeja
Līgo & Jāņi
Radio
Laika ziņas
Reklāma
Viedoklis
Kā plānojat aizvadīt gada īsāko nakti?
Atbilžu kopskaits: 229
Partneri
Statistika
Meklēšana
Sākums » 2012 » Jūnijs » 8 » "Cinevillā" šovasar cer iekurt vislielāko Jāņuguni pasaulē
14:49
"Cinevillā" šovasar cer iekurt vislielāko Jāņuguni pasaulē
Tukuma novadā esošajā kinopilsētā "Cinevilla" vasaras saulgrieži tiks svinēti ar lielfestivālu "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā", kura laikā paredzēts iekurt vislielāko Jāņuguni pasaulē, informēja pasākuma kuratore Aija Ansone.

Uguns mākslinieka Ilmāra Āboliņa vadībā kinopilsētā "Cinevilla" tiks uzbūvēts milzu ugunskurs, kas stiepies četrstāvu mājas augstumā.

Mākslinieku un producentu komanda aktīvi strādā, lai tik tiešām lielfestivāla "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" Jāņu ugunskurs šogad būtu pats lielākais pasaulē, kāds jebkad redzēts. Pirotehniķis Ilmārs Āboliņš atzina, ka tas ir patiess izaicinājums - uzbūvēt lielāko Jāņu ugunskuru.

Lielfestivāla "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" producents Niks Volmārs vēstīja, ka šovasar Jāņi "Cinevillā" būs pārsteigumiem visbagātākie, gan līgojot pēc sentēvu tradīcijām, ievērojot latviešu misticisma rituālus, gan piedāvājot arī moderni un ar 21.gadsimta noskaņām izjust saulgriežu īpašo enerģētiku, svinot Latvijas skanīgākos un lielākos svētkus.

Ticējumi vēsta, ka uguns apspīdētie cilvēki un apkārtne saņem īpašu svētību, veselību un spēku. Cik tālu spīd liesmas no Jāņu ugunīm, tik tālu visi lauki paliekot auglīgi, bet ļaudīm būšot laba veselība.

Biļetes uz lielfestivālu "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un "Statoil" degvielas uzpildes stacijās.
Skatījumu skaits: 1296 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 1
1 Mārīte  
0 Spam
Cik maksā biļetes un kā no Rīgas var līdz CInevillai nokļūt?

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]