Sākums | Reģistrācija | Ieeja
Līgo & Jāņi
Radio
Laika ziņas
Reklāma
Viedoklis
Kā plānojat aizvadīt gada īsāko nakti?
Atbilžu kopskaits: 229
Partneri
Statistika
Meklēšana
Sākums » 2010 » Jūnijs » 1 » Bukmeikeri Līgo svētkus prognozē bez nokrišņiem
22:54
Bukmeikeri Līgo svētkus prognozē bez nokrišņiem

Bukmeikeru kompānija "Betsafe.com" prognozē, ka Līgo svētki šogad varētu būt bez nokrišņiem, aģentūru LETA informēja bukmeikeru uzņēmuma "betsafe.com" pārstāvis Jānis Trēgers.

Lietus iespējamība Līgo naktī tiek vērtēta ar likmes izmaksas koeficientu 2, bet sauss laiks ar koeficientu 1,70, kas procentuāli pārveidojas par aptuveni 54% varbūtību, ka būs sauss laiks, pret 46% varbūtību, ka līs.

To, vai lietus Līgo vakarā līs vai ne, noteiks saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem par nokrišņu daudzumu Rīgā laikā no 23.jūnija plkst.21 līdz 24.jūnija plkst.9. Lai precīza izrādītos prognoze par lietus līšanu, nokrišņu daudzumam šajā laikā posmā jāpārsniedz trīs milimetri, vēstīja Trēgers.

"Betsafe.com" bukmeikers Roberts Egle uzsvēra, ka laika apstākļu prognozēšana svarīgos datumos savā ziņā jau kļuvusi par bukmeikeru piedāvājuma klasiku. "Protams, ka "Betsafe" kā Latvijā pārstāvēta kompānija šīs prognozes izsaka arī par mums būtiskajiem Līgo svētkiem. Šo tradīciju iecienījuši arī mūsu klienti, kas jau zina un gaida likmju parādīšanos," apgalvoja Egle.

Pēc pagājušā gada svētkiem "Betsafe.com" veikuši klientu, kuri izdarījuši likmes uz Līgo lietu, aptauju. Tās mērķis bija noskaidrot, kas tieši pamudinājis cilvēkus izteikt savas prognozes par laika apstākļiem šādā veidā. Vairumā gadījumu tas ir bijis vienkāršs spontāns lēmums, lai sagādātu sev papildus izklaidi. Taču bija arī pa klientam, kas šāda veida likmi uztvēruši kā sava veida apdrošināšanu pret sliktajiem laika apstākļiem.

Skatījumu skaits: 1074 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]